شنبه ۳۰ فروردین ۰۴

سوشال سیگنال

۵ بازديد

در حوزه سئو ، سوشال سیگنال به نوعی از سئو خارجی محسوب می شود که بر رتبه بندی سایت در صفحات نتایج موتورهای جستجو (SERP) تاثیرگذار هستند. به زبان ساده سوشال سیگنال شامل تعداد لایک ها، اشتراک گذاری ها، نظرات و بازتاب عمومی دیگر کاربران در شبکه های اجتماعی در مورد یک صفحه وب می باشد. در این مقاله، سیگنال‌ اجتماعی را مورد بحث قرار می دهیم، اهمیت آن‌ را بررسی می‌کنیم و در نهایت چگونگی افزایش سیگنال‌ های اجتماعی خود را از پلتفرم‌ های رسانه‌ های مختلف کشف می‌ کنیم. اگر به دنبال بهبود حضور کسب و کار خود در شبکه های اجتماعی و ارتقای رتبه وب سایت خود در گوگل هستید، تا پایان این مقاله همراه ما باشید.

شرکت دیجیتال مارکتینگ اوین سئو ارائه دهنده انواع خدمات مشاوره دیجیتال مارکتینگ و سئو سایت با ضمانت متخصصین مجرب و حرفه ای خود می باشد. برای دریافت مشاوره رایگان سئو  کافیست با کارشناسان ما به شماره ۰۲۱۷۷۸۱۵۹۷۶ تماس بگیرید.

سوشال سیگنال چیست ؟

سوشال سیگنال به فعالیت‌ های مختلف انسان در پلتفرم‌ های رسانه‌ های اجتماعی مانند اینستاگرام، توییتر، لینکدین و موارد دیگر اشاره دارد که بر رتبه‌بندی ارگانیک صفحات وب، مشابه بک لینک‌ها، تأثیر می‌گذارند. این فعالیت ها عبارتند از:

  • تعداد کل دفعاتی که یک صفحه وب به اشتراک گذاشته می شود.
  • لایک و دیس لایک
  • بازدیدهای کلی تولید شده از رسانه های اجتماعی (که توسط موتورهای جستجو شناسایی شده است).
  • تعداد کامنت ها یا vote (رای) های دریافت شده در مورد پست ها.
  • تعداد دفعاتی که یک پست با سئو بهینه یا پین می شود.
  • و بیشتر

همه این فعالیت‌ ها به طور جمعی دید یک صفحه را افزایش می‌ دهند و در نهایت منجر به محبوبیت بیشتر محتوای آن در بین کاربران رسانه‌ های اجتماعی می‌شوند.

تاثیر سوشال سیگنال بر وب سایت شما

پلتفرم های رسانه های اجتماعی برای افزایش رضایت کاربران به طور مداوم در حال تغییر هستند. برای دستیابی به موفقیت در این شبکه ها، توسعه یک استراتژی قوی ضروری است. جالب است بدانید که سوشال سیگنال یکی از ۲۰۰ شاخص سئو محسوب می شوند و یکی از ساده ترین راه ها برای بهبود رتبه شما در موتور های جستجو هستند. آنها ارزشی مشابه بک لینک ها دارند. بنابراین، چه چیزی می توانیم از سیگنال های اجتماعی انتظار داشته باشیم، و چگونه آنها روی وب سایت شما تأثیر می گذارند؟

جلب اعتماد مخاطب

برند ها از طریق تجربیات شخصی سازی شده، حس اعتماد را در بین مشتریان خود ایجاد می کنند. طبیعی است که کاربری که از طریق جستجوی گوگل وارد سایت شما می شود، بلافاصله به یک مشتری بالقوه تبدیل نمی شود. با این حال، اگر برند شما در طول زمان از طریق رسانه های اجتماعی اعتماد ایجاد کرده باشد، این انتقال بسیار آسان تر می شود.

تبدیل مشتریان قدیمی به مشتریان جدید

هنگامی که ارزش برند خود را در تمام پلتفرم های رسانه های اجتماعی تثبیت کردید و اعتماد مشتریان را جلب کردید، فروش مجدد محصولات به یک فرآیند ساده تبدیل می شود. در این سناریو، مشتریان قدیمی شما می توانند به مشتریان جدید تبدیل شوند و به شما این امکان را می دهد که ارزش طول عمر مشتریان خود افزایش دهید.

دسترسی به اطلاعات از طریق شبکه های اجتماعی

امروزه بیشتر افراد از طریق رسانه های اجتماعی با برند های مختلف ارتباط برقرار کرده و اطلاعات مورد نیاز خود را از طریق این پلتفرم ها به دست می آورند. می توان گفت که تعامل در شبکه های اجتماعی بهترین و ساده ترین راه برای برقراری ارتباط با مخاطبان است.

سوشیال سیگنال چه ارتباطی با سئو دارد؟

موتورهای جستجو کیفیت یک وب سایت را بر اساس تعداد بازدیدهایی که یک URL خاص از کاربران دریافت می کند ارزیابی می کنند. این بدان معناست که هر چه URL بیشتر در رسانه های اجتماعی به اشتراک گذاشته شود، سیگنال ارسالی قوی تر است که نشان دهنده اهمیت سایت است. امروزه موتورهای جستجو از الگوریتم های منحصر به فرد خود برای تعیین اینکه آیا یک سایت برای کاربران مفید و جذاب است یا خیر استفاده می کنند. در نتیجه رتبه سایت بهبود می یابد. اثرات سوشال سیگنال بر سئو عبارتند از:

  • کاهش نرخ پرش
  • افزایش بازدیدکنندگان وب سایت
  • زمان طولانی تری که کاربران در یک صفحه صرف می کنند
  • تعداد بک لینک بیشتر

گوگل به چه نوع سوشال سیگنال هایی توجه می کند؟

بسیاری از کارشناسان بازاریابی دیجیتال و مدیران کسب و کار آنلاین اغلب تعجب می کنند که کدام سوشال سیگنال برای گوگل مهم هستند. محققان و متخصصان به این نتیجه رسیده اند که گوگل سه سیگنال اجتماعی خاص را بر دیگران اولویت می دهد. بیایید نگاهی دقیق تر به این سه بیاندازیم:

اشتراک گذاری لینک

همانطور که قبلا ذکر شد، زمانی که لینکی را در بیو اینستاگرام یا توضیحات یوتیوب خود قرار می دهید، در اصل یک بک لینک برای سایت خود ایجاد می کنید. هنگامی که آن محتوا در پلتفرم‌ های رسانه‌ های اجتماعی مختلف توسط صفحات و کانال‌ های مختلف به اشتراک گذاشته میشود، گوگل اعتبار قابل‌ توجهی به آن پیوند می‌ دهد و تشخیص می‌ دهد که توسط منابع متعددی توصیه می‌ شود.

تعداد مخاطب و دنبال کننده

هرچه مخاطبان شما بیشتر باشد، چشمان بیشتری می توانند پیوندی را که به اشتراک گذاشته اید ببینند و از محتوای سایت شما بازدید کنند. تعداد بالای فالوور ها و اعضای مخاطب عامل مهمی برای رتبه بندی گوگل است، زیرا نشان می دهد که چه تعداد از افراد با برند شما آشنا هستند و به آن اعتماد دارند.

منشن یا تگ شدن توسط سایر کاربران

هنگامی که شما توسط سایر کاربران تگ شوید، می تواند تأثیر قابل توجهی بر حضور آنلاین شما داشته باشد. هرچه افراد و کاربران بیشتری برند شما را در پست‌ ها یا نظرات در پلتفرم‌ های رسانه‌ های اجتماعی منشن یا تگ کنند، مشخص‌ تر میشود که محبوب‌ تر و شایسته رتبه‌ بندی بالاتر هستید.

سوشیال سیگنال‌ها در کدام شبکه‌های اجتماعی اهمیت بیشتری دارد؟

به گفته منابع معتبری مانند MOZ و Search Engine Journal، پلتفرم های رسانه های اجتماعی محبوب در سراسر جهان مانند فیس بوک، توییتر، یوتیوب، ردیت و تامبلر، تأثیر قابل توجهی بر سوشال سیگنال دارند. اما در ایران برخی از این پلتفرم ها طرفداران زیادی ندارند.

در اینجا تعدادی از محبوب ترین شبکه های اجتماعی در بین ایرانیان آورده شده است:

  • فیس بوک

فیس بوک یکی از بزرگترین شبکه های اجتماعی در جهان بود که میلیاردها کاربر داشت. در فیس بوک، کاربران می توانند سیگنال های اجتماعی برای پست ها و صفحات با لایک کردن، نظر دادن، به اشتراک گذاری و … ایجاد کنند.

  • توییتر

توییتر همچنین یکی از محبوب ترین پلتفرم های رسانه های اجتماعی است که میلیون ها کاربر در سراسر جهان دارد. در توییتر، کاربران می‌توانند توییت کنند، به توییت‌ها پاسخ دهند، بازتوییت کنند و در فعالیت‌های مختلفی شرکت کنند. اینکار سیگنال‌های اجتماعی برای توییت‌ها و پست‌ها ایجاد می‌کند.

  • اینستاگرام

اینستاگرام یک شبکه اجتماعی پرکاربرد برای اشتراک گذاری عکس و فیلم است. کاربران می توانند با لایک کردن، نظر دادن، ذخیره و موارد دیگر در اینستاگرام، سیگنال های اجتماعی برای پست ها و صفحات ایجاد کنند.

به خاطر داشته باشید که اینها تنها چند نمونه از پلتفرم های رسانه های اجتماعی هستند. شما می توانید از هر شبکه ای برای جذب ترافیک و ایجاد سیگنال های اجتماعی برای وب سایت خود استفاده کنید.

چگونه می‌توانیم سوشال سیگنال سایت خود را اندازه‌ گیری کنیم؟

خوشبختانه، وب‌ سایت‌ هایی در دسترس هستند که به ما امکان میدهند سیگنال‌ های اجتماعی مربوط به کسب‌ و کارمان را اندازه‌ گیری کنیم. یکی از این سایت ها SharedCount است. به سادگی آدرس وب سایت خود را در کادر ارائه شده وارد کنید تا وضعیت سیگنال های اجتماعی سایت خود را بررسی کنید. ابزارهای دیگری نیز وجود دارد که متأسفانه بسیاری از آنها در خدمت کاربران عزیز ایرانی نیستند.

سوالات متداول

سوشال سیگنال چیست؟

سوشال سیگنال به داده های جمع آوری شده از فعالیت های کاربر در رسانه های اجتماعی و سایر پلت فرم های آنلاین در حوزه بازاریابی و تجزیه و تحلیل شبکه های اجتماعی اشاره دارد. این داده ها شامل معیارهایی مانند لایک ها، نظرات، ریتوییت ها، اشتراک گذاری ها و موارد دیگر است.

سوشال سیگنال در سئو چیست؟

در زمینه سئو، یک سیگنال اجتماعی مربوط به اشتراک‌گذاری‌ها، لایک‌ها و حضور کلی در رسانه‌های اجتماعی یک صفحه وب است که توسط موتورهای جستجو درک می‌شود. این فعالیت‌ها به رتبه‌بندی جستجوی ارگانیک یک صفحه کمک می‌کنند و به‌عنوان شکلی از استناد، مشابه بک لینک‌ها در نظر گرفته می‌شوند.

استفاده از سیگنال های اجتماعی چگونه است؟

سوشال سیگنال تمام معیارهای تعاملی (مانند تعداد لایک ها، اشتراک گذاری ها یا نظرات) را که محتوای شما در رسانه های اجتماعی دریافت می کند، در بر می گیرد.

 

کپی رایتینگ چیست

۴ بازديد

کپی رایتینگ چیست ؟ کپی رایتینگ یک تکنیک تولید محتوا است که بر نوشتن متن برای اهداف تبلیغاتی و بازاریابی متمرکز است. مهم است که متمایز شویم که اصطلاح “کپی رایت” به حقوق مالکیت معنوی و حقوق انتشار اشاره دارد که کاملاً با کپی رایتینگ متفاوت است.

شخصی که در زمینه کپی رایتینگ فعالیت می کند به عنوان کپی رایتر شناخته می شود. این سوال مطرح می شود که یک کپی رایتر چه نوع محتوایی را تولید می کند. اساساً این فرد دارای مهارت و هنرمندی در انتخاب و چیدمان کلمات است تا به طور موثر ذهن مخاطب را درگیر کند، او را ترغیب به خرید محصول، دانلود فایل، ثبت نام در دوره های آموزشی زیر چتر بازاریابی محتوا قرار می گیرد، داشته باشد.

با مطالعه ادامه مقاله کپی رایتینگ چیست ؟ با انواع کپی رایتینگ، مزایای کپی رایتینگ(copywriting)،تکنیک های این شکل از تولید محتوا و مثال های کاربردی آشنا می شوید. در صورت اطلاع از سایر خدمات مثل، سئو سایت کدنویسی ،تا انتها با آوین سئو با این شماره ها ۰۲۱۷۷۸۱۵۹۷۶ – ۰۹۱۲۲۸۵۶۸۱۲ با ما در ارتباط باشید.

هدف کپی رایتینگ (copywriting) چیست ؟

کپی رایترها از کلمات برای تأثیرگذاری بر افکار، احساسات و رفتار افراد به شیوه ای هدفمند استفاده می کنند. کپی رایتینگ موثر فروش سازمانی را افزایش می دهد و گسترش کسب و کار را تسهیل می کند.

با این حال، کپی رایتینگ تنها زمانی ارزشمند است که واضح، مختصر و متمرکز بر نیازهای مشتری باشد. در نتیجه، این یک شکل هنری است که افراد را تشویق می کند تا از طریق استفاده از زبان اقدامات خاصی انجام دهند.کپی رایتینگ (copywriting) چیست ؟ کپی رایتینگ نقش مهمی در چشم انداز بازاریابی ایفا می کند، اما تنها یکی از اجزای بازاریابی محتوا است.

فرق بین کپی رایتینگ و تولید محتوا

کپی رایتینگ چیست ؟ کپی رایتینگ بر ایجاد متن متقاعد کننده با هدف انجام اقدامات خاص، مانند خرید یا ثبت نام برای یک سرویس، تمرکز دارد. در مقابل، تولید محتوا شامل طیف گسترده‌تری از مواد است که برای اطلاع‌رسانی، سرگرم کردن یا جذب مخاطب طراحی شده‌اند، بدون اینکه لزوماً اقدام فوری را تحریک کنند. هدف تولید محتوا آموزش، ایجاد اعتماد با مخاطبان و رسیدگی به مسائل آنهاست. در مقابل، کپی رایتینگ شکل تخصصی تری از محتوا را نشان می دهد که بر نرخ تبدیل تأثیر می گذارد.

هر دو مفهوم به عنوان اشکال تخصص در نظر گرفته می شوند. کپی رایتینگ ریشه در روانشناسی دارد و هدف آن افزایش تأثیر بر روی مخاطب از طریق درک بهتر نیازهای آنهاست.

اصول اساسی کپی رایتینگ

پس از آشنایی با مفهوم کپی رایتینگ، قبل از معرفی بهترین تکنیک های کپی رایتینگ به اصول اساسی این رشته می پردازیم. در حالی که ممکن است در ابتدا تصور شود که کپی رایتینگ یک کار ساده با بازار کار امیدوارکننده است، واقعیت این است که این مهارتی است که برای رسیدن به موفقیت نیازمند یادگیری اصول، روش‌ها، تکنیک‌ها و انواع مختلف در کنار کسب تجربه است.

با این حال، بسیار مهم است که به یاد داشته باشید که بدون درک کامل از اصول ساخت یک تبلیغ جذاب، پیشرفت در این زمینه دست نیافتنی خواهد بود. بر این اساس به معرفی و تبیین اصول کلیدی این حرفه می پردازیم.

پیدا کردن شناخت کافی از محصول

کپی رایترهای حرفه ای زمان قابل توجهی را به درک محصولات یا خدماتی که قصد دارند برای آنها تبلیغات قانع کننده ایجاد کنند، اختصاص می دهند. برای تبلیغ مؤثر یک محصول، استفاده از ویژگی ها و کیفیت های منحصر به فرد آن محصول ضروری است.

با بررسی کامل تمام جزئیات محصول و به دست آوردن درک جامع از جنبه های مختلف آن، می توان محتوای تاثیرگذار و جذابی ایجاد کرد. مهم است که به خاطر داشته باشید که بخشی از فرآیند خلاقانه در این زمینه تحت تأثیر آشنایی شما با محصول است، زیرا ایده های نوآورانه اغلب از درک عمیق کالاها یا خدماتی که تبلیغ می شوند ناشی می شوند.

شناخت کامل از علایق و نیازهای مخاطب

احتمالاً با مفهوم پرسونای مخاطب در بازاریابی دیجیتال آشنا هستید. این مفهوم بر اهمیت در نظر گرفتن تمام ویژگی های مخاطبان خود هنگام ایجاد یک محصول، راه اندازی یک کسب و کار یا حتی نوشتن یک تبلیغ تأکید می کند. آیا می دانید کپی  در کپی‌رایتینگ، توجه به عواملی مانند سن، جنسیت، شغل، مکان، علایق، نیازها و خواسته‌های مخاطب قبل از ساخت پیام بسیار مهم است.

به عبارت دیگر، داشتن درک کامل از محصول و درک قوی از مخاطب ضروری است که به شما امکان می دهد محتوای خود را با توجه به این دو عامل مهم تنظیم کنید. علاوه بر این، هنگام شناسایی مخاطبان خود، مهم است که روش هایی را در نظر بگیرید که از طریق آنها با آنها درگیر می شوید و همچنین اینکه چگونه می خواهید بر احساسات آنها تأثیر بگذارید تا آنها را به طور مؤثر متقاعد کنید.

نوشتن عناوین جذاب

همانطور که می دانید اکثر مخاطبان پس از مواجهه با عنوان مورد نظر تمایل دارند با کل محتوا درگیر شوند. به خوبی درک می شود که مخاطب در ابتدا جذب عنوان می شود، که متعاقباً بر تصمیم آنها برای انتخاب یک قطعه خاص از محتوا تأثیر می گذارد.

 نوشتن ساده و روان

یکی از ویژگی‌های کلیدی کپی‌رایترهای ماهر و حرفه‌ای، توانایی آنها در نوشتن ساده است. آنها درک می کنند که وقتی خوانندگان با متنی پر از اصطلاحات تخصصی، به ویژه در عنوان مواجه می شوند، احتمالاً به سرعت آن را به نفع انبوهی از محتوای موجود دیگر رها می کنند. بنابراین، نوشتن تبلیغات موثر باید از زبانی ساده، تاثیرگذار و قابل دسترس استفاده کند. با رعایت اصل سادگی، به مخاطب خود می گویید که برای وقت آن ها ارزش قائل هستید و تلاشی هماهنگ برای ایجاد یک پیام تبلیغاتی شفاف و جذاب انجام داده اید که بدون شک برای آنها طنین انداز خواهد شد.

آموزش ویرایش متن

اگر با موفقیت یک متن تبلیغاتی عالی را با استفاده از اصول ذکر شده تهیه کرده اید، لازم است قبل از ارسال آن به کارفرما چندین بار آن را بخوانید. این فرآیند به شما کمک می کند تا هرگونه نقص و زمینه ای را که نیاز به اصلاح دارد شناسایی کنید. از بازخورد دیگران استفاده کنید و از طریق بررسی های مکرر، قطعه ای بسازید که هم برای مخاطبان و هم برای کارفرمای شما جذاب باشد.

مزایای کپی رایتینگ چیست ؟

بهینه سازی موتور جستجو (SEO) در کپی رایتینگ بر کلمات و عباراتی که برای توصیف وب سایت شما استفاده می شود تمرکز دارد. کپی رایتینگ موثر برای سئو (SEO) ضروری است، زیرا باعث افزایش دید سایت و افزایش نرخ کلیک می شود. این عوامل به نرخ کلیک بالاتر کمک می کند و در نهایت منجر به بهبود فروش و افزایش درآمد می شود.

کپی رایتینگ برای جذب موثرتر مخاطب و تبدیل آنها به مشتری استفاده می شود. برای افزایش بیشتر نرخ کلیک (CTR)، توصیه می‌شود مقاله نرخ کلیک را بخوانید، که استراتژی‌های بیشتری برای افزایش نرخ کلیک وب‌سایت شما ارائه می‌دهد.

انواع کپی رایتینگ (copywriting)

کپی رایتینگ چیست ؟ کپی رایتینگ هنر متقاعد کردن مشتریان برای انجام اقداماتی است که در نهایت منجر به افزایش فروش و سودآوری می شود. کپی‌رایترهای حرفه‌ای پیام‌های خود را به گونه‌ای طراحی می‌کنند که آنها را از تبلیغات معمولی متمایز می‌کند و بر رسیدگی به مشکلات و نیازهای مخاطب تمرکز می‌کند. مدیران موفق نوع خاصی از کپی رایتینگ را انتخاب و اجرا می کنند که با اهداف تجاری آنها همسو باشد و از مهارت های کپی رایترهای توانا و با تجربه استفاده کنند.

کپی رایتینگ در شبکه های اجتماعی

در این رویکرد، کپی رایترها از فرمول PAS که مخفف عبارت مشکل، تحریک و حل است، برای ایجاد پیام های خود استفاده می کنند. این روش شامل ارائه موضوع به مخاطب در مرحله مشکل، تحریک و تشویق آنها در مرحله تحریک و در نهایت ارائه راه حل هایی برای رفع دغدغه های مخاطب در مرحله حل است.

روش PAS یکی از چندین تکنیک کپی‌نویسی است که برای رسانه‌های اجتماعی طراحی شده است، و کاوش بیشتر در مورد سایر فرمول‌های موجود در مجموعه مقالاتی در مورد آنچه کپی‌ رایتینگ چیست ؟مستلزم آن است، گنجانده خواهد شد.

کپی رایتینگ در سئو

کپی‌رایتینگ سئو نوعی نوشتن است که کلمات کلیدی را برای متقاعد کردن گوگل به برتری محتوا نسبت به محتوای رقبا ترکیب می‌کند. اساساً کپی‌رایتینگ SEO بر کیفیت نوشتن تأکید دارد. این تضمین می کند که در حالی که کلمات کلیدی وجود دارند، متن جذاب، غیر تکراری، و خواندن آن برای کاربران آسان است.

کپی رایتینگ در حوزه برندینگ

در این رویکرد، کپی رایترها بر انتقال صدا و تصویر برند تمرکز می کنند. توجه به این نکته ضروری است که کپی‌رایترها باید درک عمیقی از مشتریان و مخاطبان خود داشته باشند و محتوای تبلیغاتی برند را برای رفع نیازها، چالش‌ها و نگرانی‌های آنها به طور مؤثر تنظیم کنند.

سخن پایانی

پس از ارائه یک تعریف مختصر و در عین حال جامع از کپی رایتینگ چیست ؟ ، تمایز بین این اصطلاح و حق چاپ را که به حقوق تألیف و انتشار اشاره دارد، مورد بحث قرار دادیم. ما همچنین تکنیک های به کار گرفته شده توسط کپی رایترهای ماهر و حرفه ای را بررسی کردیم. سه نوع روش کپی ‌رایتینگ، شامل کپی‌رایتینگ رسانه‌های اجتماعی، کپی‌رایتینگ برند و کپی‌رایتینگ سئو برجسته شدند.

 

اسپید ایندکس چیست؟

۴ بازديد

در این آموزش، قصد داریم به زبان ساده توضیح دهیم که شاخص سرعت یا همان اسپید ایندکس  (SI) در ابزار GTmetrix چیست، چگونه به این مشکل رسیدگی کنیم و راه‌هایی برای بهبود آن و یا آیا این شاخص یک خطا محسوب می شود؟ اسپید ایندکس یک شاخص اندازه گیری سرعت در ابزار جی تی متریکس میباشد که در این مقاله به شما توضیح میدهیم اسپید ایندکس چیست و چگونه میتوان این شاخص را به اعداد کمتری رساند؟ در نظر گرفتن این موضوع و کشف راه هایی برای کاهش آن به منظور افزایش عملکرد سئو سایت ما ضروری است. لذا از شما دعوت می کنیم تا پایان با ما همراه باشید.

شرکت آوین سئو، دارای خدمات طراحی و سئو سایت متناسب با الگوریتم های گوگل : ۰۹۱۲۲۸۵۶۸۱۲ مشاوره رایگان

Speed Index (  اسپید ایندکس ) چیست ؟

شاخص سرعت یا همان اسپید ایندکس چیست؟ معیاری است که سرعت نمایش محتوا را در حین بارگذاری صفحه وب سایت اندازه گیری می کند. توجه به این نکته حائز اهمیت است که این شاخص به جای آنچه که مرورگر وب دانلود می کند، بر آنچه کاربر درک می کند تمرکز دارد. یکی از ویژگی های کلیدی Speed ​​Index تاکید آن بر تجربه بصری کاربراست که نشان دهنده مدتی است که کاربر برای بارگذاری صفحه منتظر می ماند. این محاسبه نشان میدهد که چه مقدار از صفحه درهر بازه ۱۰۰ میلی ثانیه ای بارگذاری شده و چه زمانی برای بارگذاری کامل لازم است. این معیار به طور خاص بر بارگذاری کامل صفحه بدون هیچ گونه پیمایش متمرکز است.

مقدار پایینتر اسپید ایندکس نشان می‌دهد که سرعت بارگذاری صفحه توسط کاربر سریع‌تر درک می‌شود. مدت زمان شاخص سرعت یک پارامتر مهم در Page Speed ​​Insights است و کاهش این مدت زمان می تواند سرعت وب سایت را افزایش داده و عملکرد سئو را بهبود بخشد.شاخص سرعت تحت تأثیر اندازه و نوع مرورگر ما است. در نتیجه، با معیارهایی مانند FCP و LCP متفاوت است و بر خلاف آنها، به عنوان نقطه محوری در بارگذاری و نمایش صفحه ما عمل نمی کند. شاخص سرعت از تجزیه و تحلیل فریم به فریم صفحه در طول فرآیند بارگیری است که تجربه کاربر را در سراسر آن منعکس می کند. بعد از فهمیدن اسپید ایندکس چیست ؟ باید بدانید روی چه سرعتی باشد مناسب است برای سایت ؟ که در ادامه توصیح میدهیم. 

شاخص اسپید ایندکس باید روی چه سرعتی باشد ؟

اسپید ایندکس چیست ؟ و چه سرعتی استاندارد آن است ؟ امتیاز شاخص سرعت خوب باید کمتر از ۳.۴ ثانیه باشد. امتیاز شاخص سرعت از ۳.۴ تا ۵.۸ ثانیه نیاز به بهبود دارد، اما امتیاز بیش از ۵.۸ ثانیه ضعیف در نظر گرفته می شود.

ابزار Google’s Page Speed ​​Insights امتیازی بین ۰ تا ۱۰۰ را برای شاخص سرعت ارائه می دهد که امتیاز ۱۰۰ نشان دهنده سریع ترین زمان بارگذاری است. یک وب سایت با نمره PSI ۹۰ یا بالاتر به عنوان عملکرد خوب در نظر گرفته می شود، در حالی که وب سایت با امتیاز PSI بین ۰ تا ۳۰ عملکرد ضعیفی دارد.

به طور کلی اسپید ایندکس باید روی این اعداد باشد عالی است :

کمتر از ۱.۳ ثانیه: خوب است

بین ۱.۳ تا ۱.۷ ثانیه: قابل قبول است، اما نیاز به بهینه سازی دارد

بین ۱.۸ تا ۲.۳ ثانیه: کمی بیشتر از استاندارد

بیش از ۲.۳ ثانیه: به طور قابل توجهی طولانی تر از استاندارد

چگونه شاخص اسپید ایندکس سایت را بهبود ببخشیم ؟

اسپید ایندکس چیست و چگونه بهبود دهیم ؟ اکثر بهینه‌سازی‌هایی که بر First Contentful Paint (FCP) یا Largest Contentful Paint (LCP) تأثیر می‌گذارند نیز به بهبود شاخص سرعت کمک می‌کنند. علاوه بر این، برخی از روش‌های کاهش زمان شاخص سرعت شامل موارد زیر است: ابزار های بهینه سازی سرعت سایت برای نشان دادن عدد درست در ابزار جی تی متریکس در مقاله ای دیگر توضیح داده شده است.

  • کاهش زمان اجرای فایل های جاوا اسکریپت
  • حذف جاوا اسکریپت استفاده نشده
  • جایگزینی کتابخانه های بزرگ جاوا اسکریپت با جایگزین های کوچکتر
  •  بهینه سازی اولین رنگ محتوایی
  • بهینه سازی بزرگترین رنگ محتوایی
  • از بارگذاری تنبل استفاده نمایید.
  • متغیرها را وارد کنید. دانلودهای غیر ضروری را حذف کنید.
  • تصاویر خود را بهینه کنید کارایی فونت های خود را افزایش دهید.

استفاده از شبکه های تحویل محتوا (CDN)

شبکه های تحویل محتوا (CDN) می توانند محتوای وب سایت شما را در سرورهای مختلف واقع در سراسر جهان ذخیره کنند. در نتیجه، زمانی که کاربر به وب سایت شما دسترسی پیدا می کند، داده های لازم را از نزدیک ترین سرور در کوتاه ترین زمان ممکن دریافت می کند و در نتیجه مدت زمان بارگذاری صفحه را کاهش می دهد. بعد از فهمیدن اسپید ایندکس چیست ؟ باید این کارها را برای کاهش اسپید ایندکس کنید.

بهینه سازی فونت های وب سایت

فونت های مورد استفاده در یک وب سایت می تواند به طور قابل توجهی بر زمان بارگذاری صفحه تأثیر بگذارد. بهینه سازی فونت ها شامل به حداقل رساندن تعداد آنها و حذف فونت های گوگل است که در زمینه های وب فارسی به طور گسترده استفاده نمی شوند، که می تواند سرعت بارگذاری صفحات وب سایت را افزایش دهد.

بارگذاری تنبل تصاویر

اجرای بارگذاری تنبل برای تصاویر و محتوای چندرسانه ای که بلافاصله برای کاربر قابل مشاهده نیستند، می تواند زمان بارگذاری اولیه صفحه را کاهش دهد و تجربه کلی کاربر را بهبود بخشد. انتخاب میزبانی با کیفیت: یکی دیگر از پاسخ های ساده و در عین حال موثر به این سوال، “بهترین راه برای کاهش شاخص سرعت چیست؟” انتخاب یک سرویس میزبانی با کیفیت و مناسب است. این عامل به شدت بر عملکرد و سرعت بارگذاری وب سایت تأثیر می گذارد. بنابراین، توصیه می کنیم به طور مداوم به دنبال ارائه دهندگان معتبر و با تجربه برای میزبانی قابل اعتماد باشید که پشتیبانی سریع را ارائه می دهد.

چرا شاخص سرعت صفحه برای وب سایت شما مهم است؟

در بالا توضیح اسپید ایندکس چیست داده شد و بعد از آن باید بفهمید چرا برای سایت مهم است؟ امتیاز سرعت صفحه بیش از ۵.۸ ثانیه نشان می دهد که تجربه بارگذاری اولیه در وب سایت شما نسبتاً کند است. با این حال، شاخص سرعت (SI) به تنهایی بینش عملی کافی برای شناسایی مسائل خاصی که نیاز به پرداختن دارند ارائه نمی کند. در عوض، SI را به عنوان یک متریک جمعی تحت تأثیر سایر شاخص‌هایی که فرآیند بارگذاری صفحه را اندازه‌گیری می‌کنند، در نظر بگیرید، مانند بزرگترین رنگ محتوایی (LCP) و اولین رنگ محتوایی (FCP). امتیاز SI پایین تر نشان می دهد که روند بارگذاری سایت شما احتمالاً عاری از درهم ریختگی غیر ضروری است.

برای بازدیدکنندگان سایت شما، این به بارگذاری سریع‌تر صفحه ترجمه می‌شود و به آنها امکان می‌دهد سریع‌تر با وب‌سایت شما درگیر شوند. بنابراین، SI پایین نه تنها تجربه کاربر را افزایش می‌دهد و نرخ پرش را کاهش می‌دهد، بلکه نقش مهمی در بهینه‌سازی موتورهای جستجو (SEO) دارد.  با این حال، این بدان معنا نیست که به دست آوردن شاخص سرعت سایت شما روشی ناکارآمد برای ارزیابی موفقیت تلاش های بهینه سازی شما است همانطور که قبلاً ذکر شد، امتیاز Index Speed ​​شما تحت تأثیر پیشرفت های مختلف است.

 

اولین مطالب آزمایشی من

۴ بازديد
این اولین مطالب آزمایشی وبلاگ من می باشد و به زودی حذف خواهد شد.
امروز ارتباط و تبادل اطلاعات نقش بسیار مهمی در رشد و فرهنگ مردم یک کشور و جامعه را دارد و وبلاگ یکی از راه های سریع انتقال اطلاعات و ارتباط مردم یک جامعه با هم می باشد .
شما به راحتی می توانید مطالب مورد علاقه , کارهای روزمره , علم و فرهنگ را در وبلاگ خود انتشار دهید و با سایر دوستان خود به گفتگو و تبادل نظر بپردازید .

دومین مطلب آزمایشی من

۴ بازديد
این دومین مطلب آزمایشی وبلاگ من هستش و به زودی این متن حذف خواهد شد .
وبلاگ چیست ؟
وبلاگ یا وب‌نوشت که به آن تارنوشت، تارنگار یا بلاگ و به زبان انگلیسی(Blog) هم می‌گویند، وبلاگ حاوی اطلاعاتی مانند: گزارش روزانه، اخبار، یادداشت‌های شخصی و یا مقالات علمی مورد نظر طراح آن است. وبلاگ ترکیبی از دو کلمۀ «web» و «log» به معنای ثبت وقایع روزانه است .مطالب وبلاگ بر مبنای زمانی که ثبت شده گروهبندی و به ترتیب از تازه‌ترین رخداد به قدیم ارائه می‌گردد. نویسندهٔ ویلاگ، وب‌نویس یا تارنویس نامیده می‌شود و ممکن است بیش از یک نفر باشد، وب‌نویس به گزارش مداوم رویدادها، خاطرات، و یا عقاید یک شخص یا یک سازمان می‌پردازد. واحد مطالب در وبلاگ،پست است، معمولاً در انتهای هر مطلب، برچسب تاریخ و زمان، نام نویسنده و پیوند ثابت به آن یادداشت ثبت می‌شود. فاصلهٔ زمانی بین مطالب وبلاگ لزوماً یکسان نیست و زمان نوشته ‌شدن هر مطلب به خواست نویسندهٔ وبلاگ بستگی دارد. مطالب نوشته شده در یک وبلاگ همانند محتویات یک وب‌گاه معمولی در دسترس کاربران قرار می‌گیرد. در بیشتر موارد وبلاگ ها دارای روشی برای دسترسی به بایگانی یادداشت‌ها هستند (مثلاً دسترسی به بایگانی بر حسب تاریخ یا موضوع). بعضی از وبلاگ ها امکان جستجو برای یک واژه یا عبارت خاص را در میان مطالب به کاربر می‌دهند.